Προπονητική Καθοδήγηση

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Η Προπονητική Καθοδήγηση στο γυμναστήριο ΤΙΤΑΝΕΣ, στην Αριδαία, ξεκινά με τη συμπλήρωση από τον αθλούμενο του Δελτίου Υγείας του. Με βάση τις απαντήσεις του και τα αποτελέσματα του ελέγχου φυσικής κατάστασης που του κάνουν οι ειδικά εκπαιδευμένοι γυμναστές μας, συντάσσεται το προσωπικό προπονητικό πρόγραμμα του αθλουμένου το ποιο επίσης λαμβάνει υπ’ όψιν του τους στόχους και τις ανάγκες του. Το προπονητικό πρόγραμμα ενός νέου ασκουμένου εφαρμόζεται συνήθως για 5 εβδομάδες, οπότε ανανεώνεται κάθε 4 με 5 εβδομάδες, σύμφωνα με την απόδοση και την πρόοδο του ασκουμένου.

Η Προπονητική Καθοδήγηση στο gym ΤΙΤΑΝΕΣ είναι διαρκής και ποιοτική. Στους χώρους fitness του γυμναστηρίου μας υπάρχουν πάντα .έμπειροι γυμναστές που είναι έτοιμοι να σε καθοδηγήσουν, να σε ενθαρρύνουν και να σου δώσουν απαντήσεις σχετικά με τη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων.

Το προσωπικό του gym ΤΙΤΑΝΕΣ επιμορφώνεται και επανεκπαιδεύεται συνεχώς για να σου παρέχει τις τελευταίες και πιο σύγχρονες γνώσεις στο fitness και να μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο ΤΙΤΑΝΕΣ! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: