Ομαδικά Προγράμματα

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Το γυμναστήριο ΤΙΤΑΝΕΣ διαθέτει τα πιο καινοτόμα και πρωτοποριακά ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης από τις κορυφαίες εταιρείες GRAFTS, LES MILLS και Radical. Τα ομαδικά προγράμματα του ΤΙΤΑΝΕΣ εκτελούν ειδικά εκπαιδευμένοι instructors που συνεχώς επανεκπαιδεύονται για να σου προσφέρουν ό,τι πιο σύγχρονο και καινοτόμο υπάρχει στον χώρο του group fitness. H ευρύχωρη αίθουσα του ΤΙΤΑΝΕΣ για τα ομαδικά προγράμματα προσφέρει κλισματισμό και εξαερισμό και είναι πλήρως εξοπλισμένη.

Παρακάτω παραθέτουμε περιληπτικές περιγραφές για τα Ομαδικά Προγράμματα του gym ΤΙΤΑΝΕΣ. Στα εικονίδια ενδεικτικά φαίνονται η διάρκεια του μαθήματος, η έντασή του και μία εκτίμηση του μέσου όρου θερμίδων που αναμένεται να καταναλώσεις σ’ αυτό. Οι εντάσεις των Ομαδικών Προγραμμάτων διακρίνονται σε: 1 – χαμηλή, 2 – μέτρια, 3 – υψηλή και 4 – πολύ υψηλή. Η ένταση του κάθε Ομαδικού Προγράμματος μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το επίπεδο των ασκουμένων. Η αναγραφόμενη ένταση είναι η μέγιστη δυνατή για το συγκεκριμένο Ομαδικό Πρόγραμμα και ο αναγραφόμενος αριθμός θερμίδων αντιστοιχεί στην μέγιστη ένταση. Για επιπλέον πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας στο gym ΤΙΤΑΝΕΣ.

Όλα τα Ομαδικά Προγράμματα

Δες το ισχύον πρόγραμμα Group Fitness εδώ

Balance στο Gym
251-500 Θερμ. , 55' , Διάρκεια , Έντ. 2 , Ένταση , Θερμίδες

Balance

Bελτίωση αρμονίας & ισορροπίας.

Body Attack στο Γυμναστήριο
501-750 Θερμ. , 55' , Διάρκεια , Έντ. 4 , Ένταση , Θερμίδες

Body Attack

Διαλειμματική προπόνηση, βελτίωση αντοχής & δύναμης.

Body Pump στο Gym
251-500 Θερμ. , 55' , Διάρκεια , Έντ. 3 , Ένταση , Θερμίδες

Body Pump

Μυϊκή ενδυνάμωση όλου του σώματος.

Yoga στο Gym
251-500 Θερμ. , 55' , Διάρκεια , Έντ. 2 , Ένταση , Θερμίδες

Yoga

Εναλλακτική προπόνηση με πολλαπλά οφέλη.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο ΤΙΤΑΝΕΣ! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: